Goed groothandel is de erkende groothandelaar en verdeler van geneesmiddelen, hulpmiddelen en parafarmaceutische producten van Goed. Vanuit twee logistieke centra in Mechelen leveren onze chauffeurs twee- tot driemaal per dag de bestellingen af in Goed thuiszorgwinkels en Goed apotheken, én bij andere klanten zoals ziekenhuizen in heel Vlaanderen.

Uitgebreid assortiment
Goed Groothandel beschikt over een omvangrijk gamma geneesmiddelen, hulpmiddelen voor andersvaliden en bejaarden, voedingssupplementen, steriel materiaal, specifieke ziekenhuisproducten … Door dagelijks contact met leveranciers waarborgen we een continue voorraad van ons uitgebalanceerd gamma zorg- en hulpmiddelen. Gemiddeld hebben we tot 21.000 verschillende producten in voorraad.

Wetenschappelijke ondersteuning
Om onze klanten op alle vlakken te ondersteunen, is in Goed groothandel een expertisecentrum (vroegere wetenschappelijke dienst) opgenomen. Ziekenhuismedewerkers en apothekers krijgen een antwoord op alle vragen over medicijnen en andere hulpmiddelen. Het expertisecentrum telt sterk onderlegde specialisten in diverse zorgtrajecten zoals mobiliteit, bandagisterie, stoma en incontinentie. In hun zorgtrajecten combineren deze specialisten de behoeften van de klant met een scherp omlijnde en integrale retailondersteuning.

Goed Farma cvba-so - Haachtsesteenweg 579, 1030 Schaarbeek - Tel.: 015/28.61.00 - Fax.: 015/28.61.02